London-Pannon

Ez a blog fogja megvaltani a vilagot az elkerulhetettlen sorvadastol.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Innovacio

2010.04.04. 21:08 | waste | 1 komment

 

 

Tegnap a Camden-i Stables Market notorius raver boltjaban, a Cyber Dog-ban jartam egy kedves ismerosommel, ami mar onmagaban eleg extrem dolgokat arul (nem mellesleg szemre valo leanyok igen leder ruhakban tancolnak ketrecekben a vasarlokedv novelese erdekeben csilingelo hardstyle notakra), de nem reg uj szarnnyal bovult ez az amugy sem kis helyiseg: egy sex szarnnyal!

Ezt muszaj megnezni! - gondoltuk, nagyon helyesen sejtve, hogy itt azert fogunk talalni egy-ket cifra dolgot...   Igy is lett.

Ami eloszor nagyon megtetszett az a ketvegu nyaloka volt, de kesobb talaltunk zavarba ejto dolgokat is, mint peldaul a beszelonevu 'anal grenade'-et vagy a 'fist of victory'-t, amiknek a grafikusabb leirasatol itt es most tartozkodnek, bizva az olvasok mocskos fantaziajaban...

Azonban ezek a kinky kis joszagok meg nem keztettek volna irasra, ami viszont igen, az a szerintem pillanatokon belul elhiresulo 'iCome' nevet viselte. Ez egy iPod-ra kotheto kis basz, ami a zene utemere vibral. Hogy a masik veget hova kell dugni, azt mindenki maga donti el, de annyit segitek, hogy jol birja a nyirkos, napfenytol elzart helyeket. Ezzel a talalmannyal Ricky Martin vegre a noknek nem csak a szivet dobogtatja majd meg, illetve az 'I love techno' felkialltasok is oszintebbnek fognak hatni.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikor kirohogtuk magunkat, elkezdtunk filozofalni, hogy megis ezt hogy meg hogyan, meg ugy egyaltalan mi a WTF?? Es ekkor csapott belem a megtermekenyito gondolat, mely emberek tizezreinek fogja megvaltoztatni az eletet! Ha van vibratoros iPod, miert ne legyen vibratoros ebreszto-ora is? Mar lattam is a lelki szemeim elott, ahogy hosnonket pontosan 7:15 kor gyengeden ebreszti az egyebkent Alarm-Cock nevre keresztelt kis alkalmatossag, mire o homalyos tekintettel a paplan ala nyul, hogy meg egy kicsit visszategye 'snooze'-ra, hogy aztan kilenc perccel kesobb frissen es vidaman induljon a napja felkeszitve ezzel az aznapi kihivasokra. Ezt persze, mint nehany normal ebreszto-orat fm-radioval is lehetne kombinalni, es akkor Bocskor Gabor enyhen szurt hangja is korbeolelhetene az ebredezoket. Elso sorban holgyeknek es a ferfiaknak egy bizonyos szegmensenek ajanlanam, de kiserletezo kedvuek is batran kiprobalhatjak. Az apro alkatreszek miatt harom eves kor alatti gyeremekektol tavol tartando... A technika meg sosem volt kozelebb, ahoz hogy csokkal ebresszen! 

 

Kezdje on is mosollyal a napot!


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londonpannon.blog.hu/api/trackback/id/tr991894699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Málnáslepény 2010.04.13. 12:27:03

hozz egyet légyszilégyszilégyszi!
süti beállítások módosítása