London-Pannon

Ez a blog fogja megvaltani a vilagot az elkerulhetettlen sorvadastol.

Friss topikok

Linkblog

HTML

En is blogolok! Hip-hip hurra vagy egy perc nema csond??

2009.05.31. 08:12 | waste | Szólj hozzá!

Nnna. En is. Igen.

 

Korulettem mindenki blog-lazban eg, es raebresztettek arra, hogy vilagmegvalto gondolataimat vegtelen onzoseg lenne okos kis fejecskemben tartanom, ugyhogy a vilag titkait most eletek tarom szereny olvasok. (mar akit erdekel, akit nem az kapja be.) 

Mivel jelenleg en is a Londoni magyarok nepes kis(?) taborat gyarapitom, felgyulemlet egy-ket gondolat, amiket szepen-lassan adagolva a ti ehes szemeitek ele hanyok. Igyatok.

Btw az egesz blogirassal a legnagyobb problemam a nev kitalalasa volt, eeees a zsenialis bot-megteveszto rendszer (fura betuk es szamok ossze-vissza) engem is jol megtevesztett, mivel eppen egy londoni underground rave-rol hazabaszakodva szuletett meg a megtermekenyito gondolat hogy blogra-fel! 

(a ti gyerekeitek mar valoszinuleg azokban a boldog evekben fognak elni, amikor ezt a pillanatot az iskolaban egyszerre fogjak tanulni tortenelembol, irodalombol, mediabol, filozofiabol es hittanbol, sot ha minden jol megy tesibol is.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londonpannon.blog.hu/api/trackback/id/tr81154320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása