London-Pannon

Ez a blog fogja megvaltani a vilagot az elkerulhetettlen sorvadastol.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Nehany szo az allva pisilesrol...

2010.05.27. 01:03 | waste | Szólj hozzá!

 A legenda ugy tartja, hogy meg anno a joisten megkerdezte a ferfit es a not, hogy mit szeretnenek: allva pisilni vagy sorozatos orgazmust? A ferfi a pisilest a no az orgazmust valasztotta. 

Ezt a sztorit alltalaban nok szoktak gunyosan meselni, hogy milyen ostobak is a ferfiak, de hogy oszinte legyek a ferfi kurvara de jol valasztott, igazi ferfi modjara!!! Azert megkerdeznem ezeket a noket, mikor eppen osszehugyozni keszulnek magukat az utcan egy par sor utan, hogy vajon melyik volt a jobb valasztas. (Tekintve, hogy a szemermetes nok kb 1%-a teszi meg azt ilyenkor, hogy begugol ket verda koze azt jonapot, mig a ferfiak 100%-a boldogan lebrunyal tulajdonkeppen barmit... Ez persze, attol tartok, csak egy ferfi szemeben lehet pozitiv tulajdonsag.)

De az allvapisiles messze tulmutat az egyertelmu gyakorlati elonyein, igazi szepsege akkor mutatkozik meg mikor rajovunk, hogy a ferfi let majdem minden aspektusa megjelenik ebben az egy tevekenysegben, es rengeteg ertekes pillanatot es tapasztalatot tartogat a himeknek kisgyermekkortol kezdve egeszen az ezust eveken at az utolso, mindent lezaro pisilesig. Az allvapisilies a ferfi szocializacio egyik (ha nem Az) alappillere!

Ez a bejegyzes elsosorban a szebbik nem tagjainak szol, hogy vegre betekintest nyerhessenek a ferfi let legbensobb bugyraiba, es foleg, hogy megertsek miert olyan fontos szamunkra, ferfiak szamara ez a kivulrol igen prozainak tuno kepesseg.

Az allvapisiles vegso soron a hoditasrol es a gyozelemrol szol, ez egy olyan oszton mely evoluciosan a legtobb ferfiban benne van. Talan a versenyszellem az, ami legeloszor kialakul es igen fontos szerepe van a ferfi egesz eleteben, igy analogiara kell hogy bukanjunk a pisilesben is. Mar gyerekkorban is ez az egyik legmehatorozobb tenyezoje annak, hogy a 'falka' hierarchiajaban ki hova kerul (a verekedes es a kopes muveszetnek tokelyre fejlesztese mellett), ennek a legelterjettebb modja a tavpisiles, melynek soran a helyes iv megvalasztasa elengedhetetlen, a puszta nyomatek nem eleg a gyozelemhez. Batrabbak a 'ki pisil magasabbra'-t is megprobalhatjak, ott mar a reszvetel onmagaban riszpektet von maga utan!

Aztan ott van a tabortuz elpisilese, ami szimbolikus erteku, hiszen az emberbe, mint minden allatba, genetikailag van kodolva a tuztol valo felelem, melyet megzabolazni eleve teljesitmeny, de ELPISILNI a termeszet haragjat az valami olyan szintu oltas (szoviccet mellozzuk), hogy mar megerte a tuzmegyujtasaval faradozni. Ennek egyebkent komoly csoport-kohezios ereje is van, hiszen egy gyerek nem tudja egyedul elpisilni a tuzet, hanem csapatban korbe kell azt allni, es egyutt kozos erovel legyozni azt, amig a csapat lany tagjai irigykedve lesnek a sotetbol, mivel szamukra az egyszeru fizika lehetetlenne teszi, hogy komolyabb serulesek nelkul ilyesmivel probalkozzanak...

A hoditashoz tartozik meg peldaul a magas helyekrol valo levizeles, vagy hivatali epuletek lebrunyalasa is, mintegy onigazolas keppen. 

Mondhatnam, hogy ezek amolyan gyerekkori dolgok, melyeket felnove kino a ferfi, de nem igy van. Nem novi ki. Azert nem novi ki, mert ezek a ferfilet gyokerebol fakadnak, sot ahelyett, hogy kinone meg tobbet es kreativabbat talal ki. Ez egy olyan jatek, ami mindig keznel van.

Ilyen jatek peldaul a baratodat, mikozben az (altalaban reszegen) egy bokrot ontoz nagyerokkel, atlokni a sajat hugysugaran. Ehhez sajnos semmi magasztosat nem tudok hozza fuzni, de az biztos, hogy sajnos vagy nem sajnos de ez is egy elegge ferfi dolog, illetve lehet, hogy csak Magyaroszagon az, mivel mikor ugyanezt Londonban csinaltam meg egy portugal haverommal, akkor igencsak meglepodott (habar meg kell jegyezni, hogy az angol sracot mar o lokte fel).

 

Szinten sokat arul el a ferfiakrol a 'Nagy Pissoir Kerdes', azaz hogy melyik pissoirt valasszak a mosdoban, mely egy rendkivul komplex folyamat es javareszt tudatalatt zajlik le, csodalatos modon a masodperc toredekresze alatt. Vegyunk egy ot pissoir-os mosdot. Hosunk belep, korul nez. Amennyiben olyan extrem tenyezok nem jatszanak be, mint peldaul hogy valamelyik cseszebe 4 rozmar es 5 gorilla hugyozott volna egyidejuleg ezzel tetemes szort es tocsat hagyva maguk utan, hosunk (nevezzuk Jeno-nek) nagy valoszinuseggel a hozzakozelebbi oldalrol a masodik pissoirt fogja valasztani. Hogy miert? Azert, mert a pisiles a him allatoknal, igy az embernel is tudatalatt a terulet szerzesrol szol. Tudva, hogy a kovetkezo csavo nem fog kozvetlen melle allni egy amugy tokures wc-ben, Jeno igy 3 pissoirt is meghodit egyszerre. Elkepzelheto szelsosegesen jambor egyedeknel, hogy nyelbol a legszelere allnak, de ez elenyeszo. Es azert a kozelebbi oldalon, mert az van kozelebb. Egeszseges lustasag nelkul nem letezik ferfi (egeszseges szorgalom nelkul mar valamivel tobb). A kovetkezo pacak mar megtorpan egy pillanatra, felmeri a helyzetet: Jeno a 2-es nel all, tehat 1-es es 3-as kilove (soha soha soha nem allsz valaki melle egy ures wc-ben, talan ha a legjobb baratod vagy a testvered, de inkabb akkor se), marad a 4-es es az 5-os. Egy atlagos ferfi 4-est fogja valasztani, mivel igy o is 3 pissoirt fedez (igen a kozepsot mindketten, de ez nem problema), es nem hunyaszkodik meg azzal, hogy a legszelere menekul. A ferfi logika azt diktalja, ha tul kozel vagy tul messze all toled valaki a wc-ben az 'buzi' (ebbe eleg sok minden beleertendo a homosexualitason kivul, nem teljesen definialt a fogalom, megis mindenki tudja kb mit takar). Ha tul kozel all akkor nyilvan buzi, ha tul messze akkor nem akar buzinak tunni, tehat biztos hogy buzi. Akkor nem buzi valaki ha pont megfelelo tavolsagra all es szigoruan a maga elott levo csempet nezi, mar mar lyukat furva bele, mert olyan isten nincs, hogy a masikra nezzen, mert akkor az azt fogja gondolni rola, hogy buzi. Ezt a jelenseget egyebkent a PR szakemberek is eszrevettek, ezert vannak reklamok a pissoir-ok folott, melyett akar 10-szer is elolvas az ember csak ne kelljen levenni rola a szemet. A 3. versenyzo mar trukkos helyzetben van, mert barhova all, valaki lesz mellette. Ilyenkor mar feloldodik a tilalom az ures helyekrol, de meg mindig kenyelmetlen valaki melle allni, illetve, ha valaki melled all. Vannak akik inkabb bemennek egy fulkebe, vannak akik a leheto legferfiasabb, 'nem-buzi' mozdulatokkal odaallnak valamelyik szelsohoz (megse a ket forma koze azert), es elofordul hogy egy pissoir kihagyasaval a falra hugyoznak, megprobalva olyan fejet vagni, mintha ott is lenne egy csesze, csak az a tobbiek szamara lathatatlan.

Rengeteg kis peldat lehetne meg hozni olyan pisileshez kotheto jelensegekre, melyet a nok sajnos nem tapasztalhatnak meg, mint peldaul a 'kardozas', a cigicsikk belepisilese abba kis lyukba a pissoirban vagy a neved belepisilese a hoba (vagy ami megjobb a haverod nevenek belepisilese a hoba lehetoleg a suli bejarata ele), a lenyeg az hogy nincs az a sorozatos orgazmus ami ezeknek aprsagoknak az egyuttes ertekevel felerhet.

Eros a gyanum, hogy az ember annak idejen azert egyenesedett fel, hogy allva pisilhessen...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://londonpannon.blog.hu/api/trackback/id/tr962034511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása